Tips voor bedrijfsverhuizing

22/09/2020
|
140

Dus het is tijd voor je bedrijf om te gaan verhuizen. Maar wat moet je nou allemaal regelen? Om te zorgen dat je niets vergeet hebben wij deze blog samengesteld om je aan sommige punten te herinneren die vaak over het oog worden gezien en om je verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Voorbereiding

Het is niet voor niets een veelgebruikt spreekwoord, een goede voorbereiding is het halve werk. Zorg dat je goed begint aan de verhuizing. Maak een inventarisatie met al je spullen en een plan hoe je ze gaat verhuizen. Ga je bijvoorbeeld in een nieuw pand zitten dat ook een grote opslagruimte heeft? Misschien is het dan een goed idee om te zorgen dat een van je medewerkers in bezit is van een heftruck certificaat Limburg. Zo kun je tijdens de verhuizing en ook daarna al je zware spullen transporteren. Zorg dat je direct weet waar alles van je oude kantoorruimte in de nieuwe kantoorruimte zal zijn.

De verhuizing

Gebruikt dit moment goed om eventueel wat upgrades uit te voeren. Was je toch al van plan nieuwe bureaus en stoelen te gaan gebruiken dan is dit het perfecte moment. Het is echter makkelijker om nieuwe dingen op te bouwen dan oude dingen te verhuizen. Een verhuizing gaat meestal hand in hand met een uitbreiding van het bedrijf. Dus denk er over na om direct je slag te slaan. Als je dit doet kun je ook het nieuwe pand voorbereiden zodat je van de ene op de andere dag je werknemers kunt verhuizen. Anders zou het je enkele dagen vertraging kunnen kosten.

Gerelateerd nieuws  Wat houd SEA in?

Na de verhuizing

Nu je verhuisd bent is het tijd om te kijken of al je juridische aspecten in orde hebt. Heb je je verhuizing goed doorgegeven? Heb je ook doorgegeven aan al je klanten dat je verhuisd bent. Eventuele posters die ergens hangen? Het laatste wat je wilt is dat je een potentiële klant misloopt omdat je nu in een ander pand zit. Een tip om dit te verhelpen is een briefje voor enkele maanden aan de deur van het oude pand

Meer in deze categorie

Hoe een uitvaart persoonlijk en betekenisvol maken

|
Diensten

Wil jij taxichauffeur worden? Hier is wat je moet weten

|
Diensten, Werk

Welke websites zijn er om banen te vinden?

|
Werk, Zakelijk

Op een goede manier je tanden poetsen

|
Diensten
© Copyright Igoumenitsa 2024
hello world!