Verras je vrienden met een kant en klare pubquiz

12/02/2021
|
35
kant en klare pubquiz

Wat is er nou leuker dan een klein groepje vrienden of familie bij elkaar roepen voor een gezellige spelletjesavond. Je kunt op de ouderwetse tour gaan en spellen als mens-erger-je-niet of ganzenbord uit de kast trekken, maar er zijn nog zo ontzettend veel andere leuke spellen om te spelen. Organiseer een spelletjesavond en wees origineel met het leukste en nieuwste idee. Al eens van een klant en klare pubquiz gehoord? In deze blog vind je alles dat je nodig hebt voor een onvergetelijke pub quiz.

 

Stappenplan spelletjesavond

 

Om ervoor te zorgen dat het geen zooitje ongeregeld wordt neem je natuurlijk de taak van gastheer/ gastvrouw volledig op je. Wat heb je hiervoor nodig? Een stappenplan. Want het organiseren van een spelletjesavond is zeker de moeite waard zodat er geen miscommunicaties ontstaan. In deze blog vind je een stappen voor het organiseren van een onvergetelijke avond.

 

Stap 1: Het prikken van een datum. Het uitnodigen van iedereen is natuurlijke de eerste stap. Geef ook meteen een deadline voor het invullen van beschikbaarheid, dan weet je meteen met hoeveel mensen je rekening kunt houden.

Gerelateerd nieuws  Een plasma aansteker kopen

 

Stap 2: Zorg voor een geschikte ruimte. Zorg dat de tafel groot genoeg is en er voldoende stoelen beschikbaar zijn.  Als je een spel niet aan tafel speelt zoals hints, maak dan zoveel mogelijk ruimte vrij voor beweging.

 

Stap 3: Misschien voor sommige de aller belangrijkste stap: hapjes en drankjes. Zorg ervoor dat de glazen klaar staan, de drank koud en hapjes op tafel. Je zou ook eventueel kunnen vragen of iedereen zelf snacks mee neemt, zo heb je zelf ook nog een verassing.

 

Weinig voorbereiding nodig voor een kant en klare pubquiz

 

Zelf een pubquiz maken is ontzettend leuk om te doen, toch kun je je afvragen: ”Hoe maak ik een pubquiz?”. Op internet vind je talloze lijsten met vragen in vrijwel elke categorie. Neem de rol van quizmaster op je en laat je vrienden tegen elkaar strijden voor de eerste plaats. Als quizmaster verzorg je een kant en klaar pubquiz gemakkelijk door leuke en grappige vragen met antwoord te verzamelen.

Meer in deze categorie

Je drank online bestellen

|
Webshop

Alternate – Gaming PC

|
Webshop

Een webshop beginnen

|
Webshop

Een plasma aansteker kopen

|
Eten, Webshop
© Copyright Igoumenitsa 2023
hello world!