Vloer stickers van Endless Branding

07/07/2020
|
27
vloerstickers

Vloerstickers lijken een ineffectief middel voor marketing. Immers, hoeveel verkopen kan een vloersticker jouw opleveren?Toch kan het zeer effectief zijn voor promotie van een bepaald product. Zo kunnen de stickers gebruikt worden om een route uit te stippelen naar het betreffende product. Tevens kun je de vloer stickers ook inzetten voor niet-conversie gerichte doeleinden. Zoals het opzetten van een looproute of gebiedsmarkering.

Steeds meer winkeliers gebruiken vloerstickers in hun winkel. Deze stickers worden geplaatst op de vloer en kunnen op elk mogelijke manier worden vormgegeven.

Promotie

Bij drukwerk denk je vooral aan huis-aan-huisfolders, flyers of posters. Maar wat dacht je van stickers? Doordat je het design aan jouw voorkeur kan aanpassen, past het perfect bij jouw huisstijl. Hierdoor vormt het een mooie integratie met jouw winkel. Hierdoor zijn vloerstickers een subtiele, effectieve en stijlvolle manier om zaken in jouw bedrijf te boosten.

Vloerstickers op maat

Stickers kun je laten maken bij verschillende drukmaatschappijen. Onthoud wel dat je speciale vloerstickers kan kopen, die goed blijven zitten en gemakkelijk te verwijderen zijn. Bij bedrijven als Endless Branding kun je je eigen vloerstickers laten maken. Je kunt ze zelf ontwerpen, maar ook een designer om hulp vragen. Hierdoor krijg je gegarandeerd een tof resultaat/

Gerelateerd nieuws  De soorten incoterms

Waar let je op?

Het is belangrijk dat je sticker opvalt en veel aandacht in je omgeving trekt. Een succesvolle toepassing hiervan kan leiden tot een verbetering van sales, bekendheid of exposure van een bepaald product. Hierdoor is het cruciaal om dit zo goed mogelijk uit te voeren , dit aantrekkelijk te maken voor het oog en een juiste aanpak te vinden die het beste je bedrijf weergeeft. Uitvoering op basis van deze factoren zal als resultaat hebben dat je stickers opvallen, aandacht vragen en mensen meer interesse gaan tonen in je merk.

Endless Branding creërt jouw stickers

Is creativiteit niet voor weggelegd en laat je dit liever aan iemand anders over? Geen probleem, niet iedereen beschikt over de nodige creativiteit of tijd om dit uit te voeren. Gelukkig is er Endless Branding die je helpen met creëren van alles op het gebied van offline reclame benodigdheden. Wil je hier meer over weten? Dan verwijzen we je graag door naar Endless Branding. Zij zullen via maatwerk een prijs opstellen en zullen dit bedrag baseren op geschatte benodigde tijd voor ontwerp, creatie en afwerking.

Meer in deze categorie

Wil jij taxichauffeur worden? Hier is wat je moet weten

|
Diensten, Werk

Op een goede manier je tanden poetsen

|
Diensten

Je bank schoonmaken

|
Diensten, Huis en tuin

Hoe kan ik IT-personeel recruiten?

|
Bedrijf, Diensten
© Copyright Igoumenitsa 2023
hello world!