Voorbereid op de schoolfoto

10/10/2020
|
119

Het is normaal om een beetje nerveus te zijn over het nemen van je schoolfoto. Je voelt misschien druk om er perfect uit te zien of je hebt misschien een slechte eerdere ervaring gehad die je niet wilt herhalen. Maar maak je geen zorgen er zijn genoeg manieren waarop je voorbereid je schoolfoto kunt nemen en in deze blog zullen wij het over enkele tips hebben die jij kunt toepassen voor jouw foto dag.

Maak geen grote verandering

Veel mensen zien foto dag als een mogelijkheid om zichzelf te herontdekken. Doe dit niet, wil jij je haar een gekke andere kleur verven? Wacht daar een paar dagen mee. Het kan zijn dat je die nieuwe kleur erg leuk vindt maar voor het geval dat dat niet zo is, is het verstandiger om er toch even mee te wachten, gewoon voor het geval dat.

Plan je outfit

Een goede outfit hoort natuurlijk bij een goede foto maar zorg wel dat het normale kleren blijven. De focus moet op jou liggen niet op je outfit. Dus als je niet zeker weet wat je moet aandoen kies dan voor een donkere solide kleur. Vermijd kleren met drukke patronen, witte shirts, felle kleuren en kleren met grote logos of tekst. Zorg ok dat als je accessoires gaat gebruiken ze niet gaan afleiden van je gezicht. Als je een ketting om wilt doen kies dan voor een kleinere ketting en niet voor iets met veel kleur.

Gerelateerd nieuws  In deze gevallen hoeft u het mondkapje niet op

Fotogeen zijn is een skill

Je kunt leren hoe je fotogeen kunt zijn. Probeer thuis in de spiegel of via een selfie je glimlach te oefenen. Dus neem een paar oefenselfies en kijk wat je beste glimlach is en wat je beste hoek is. Een ander goed punt is om te luisteren naar de schoolfotograaf. Hij of zij is immers de professional en weet hoe jij het beste op de foto zult staan. Dus goed luisteren en oefenen en je zult een mooie foto als resultaat hebben.

Meer in deze categorie

Hoe een uitvaart persoonlijk en betekenisvol maken

|
Diensten

Wil jij taxichauffeur worden? Hier is wat je moet weten

|
Diensten, Werk

Op een goede manier je tanden poetsen

|
Diensten

Je bank schoonmaken

|
Diensten, Huis en tuin
© Copyright Igoumenitsa 2024
hello world!