Wat is doomsday prepping? Alles wat u moet weten

12/03/2022
|
78
noodrantsoen

Met het begin van de pandemie in 2020 zijn mensen van over de hele wereld bezig met een doem scenario. Een dodelijke ziekte die het grootste deel van de mens uitroeit of een oorlog die allesvernietigend is zijn thema’s die u steeds vaker terug ziet in de media die wij consumeren. Hierom is er een steeds grotere markt voor mensen die zich willen voorbereiden op de potentiële einde van onze maatschappij. Lees verder om te leren waar deze doomsday preppers in investeren.

Voedsel

Wat steeds populairder wordt voor veel mensen is het aanschaffen van een noodrantsoen. Dit is voedsel dat een houdbaarheid heeft van minstens vijf jaar en kan oplopen tot vijfentwintig jaar. De kwaliteit van uw noodrantsoen ligt aan de site waar u deze aanschaft. Verder zult u zien dat er wordt geprobeerd zoveel mogelijk belangrijke voedingsstoffen in deze producten te verwerken. Ten laatste zult u ook zien dat de producten een redelijk hoge prijs hebben. Het is belangrijk om u te realiseren dat er vaak meer dan 100 maaltijden in een noodrantsoen zitten. Uiteindelijk betaald u slechts enkele euro’s per maaltijd. Een noodrantsoen is altijd aan te raden als u met een grotere groep besluit onder te duiken.

Gerelateerd nieuws  De voor- en nadelen van eiwitshakes

Bunker

Natuurlijk heeft niet zomaar iedereen een bunker in de achtertuin staan. In Zwitserland zijn er bijvoorbeeld wel genoeg bunkers voor de gehele populatie, in Nederland is dit helaas niet het geval. Het gebruiken van een kelder als een bunker is ook een goed alternatief hiervoor. Des te dieper uw kelder in de grond is des te meer bescherming u kan verwachten tijdens een noodsituatie.

Gratis stockfoto met avondeten, boekweit, boerenbedrijf

Water

Iets wat doomdsay preppers vaak doen is het opslaan van water in grote kwantiteiten. Water is namelijk een van de meest belangrijke middelen die men nodig heeft tijdens een noodsituatie. Water is een van de eerste dingen die namelijk opgaat, dus veel mensen verzamelen alvast water in plastic containers.

Kortom zijn er veel verschillende opties om over na te denken wanneer u zich wilt voorbereiden op een noodsituatie. De markt voor mensen die hierin geïnteresseerd zijn is ook steeds groter aan het worden.

Meer in deze categorie

De slimme aanpak van volgersvermeerdering op sociale media

|
Lifestyle, Lifestyle & Hobby

Het belang van wintertuinonderhoud: hoe snoei je jouw tuin op de juiste manier in de winter?

|
Default, Huis en tuin

Welke spullen heb je nodig als je gaat backpacken?

|
Lifestyle & Hobby, Vakantie

Hoe kom je op voor jezelf?

|
Lifestyle & Hobby
© Copyright Igoumenitsa 2024
hello world!