Wat is een K9 tuig?

06/06/2020
|
153
k9 tuig

De K9 hondentuigen hebben een speciaal ontwerp waardoor je betere controle hebt over jouw hond. Deze tuigen zijn een alternatief voor traditionele halsbanden en andere soorten hondentuigen. Bij een traditionele halsband wordt de nek van jouw hond belast wanneer hij gaat trekken. Met het K9 tuig wordt de druk verdeeld over de borstkas.

Draagcomfort staat bij K9 hoog in het vaandel, daarom kun je de tuigjes met behulp van riemen en gespen passend maken voor jouw hond. Het tuig zal zich al snel ergonomisch vormen rond het hondenlichaam, waardoor hij erg comfortabel aanvoelt. Het materiaal van de hondentuigjes zijn ademend en vriendelijk voor de huid.

De modellen van K9 zijn tevens uitgerust met verschillende innovatieve details zoals een handvat, reflecterende strepen, een zaklamphouder op de kleinste modellen en een roestvrijstalen ring waaraan je een riem kunt bevestigen. De harnassen zijn gemaakt van een kras- en waterbestendige stof, die goed doorademt. De K9 hondentuigen staan ook bekend om hun duurzaamheid en hoge kwaliteit. De tuigjes zijn beschikbaar in verschillende groottes en kleuren. Hierdoor kun je een perfecte match maken met jouw hond. Ook is het mogelijk om een eigen persoonlijke tekst erop te zetten.

Gerelateerd nieuws  De stoerste dames cowboylaarzen voor jong en oud

k9 tuig

Soorten K9 tuigen

Er zijn 3 soorten beschikbaar op de markt van dit type hondentuig. Het K9 powertuig, K9 IDC powertuig en het K9 IDC riemtuig. De powertuigen zijn voorzien van een bedekking, waarbij het IDC model een verbeterde versie is van het reguliere model. De bedekking loopt iets schuiner af waardoor de borstband op een betere positie op de borst komt te liggen. Beide modellen zijn echter zeer betrouwbaar. Het IDC riemtuig bestaat enkel uit riemen en heeft dus geen bedekking. Het tuig zelf is iets simpeler dan de powertuigen. Sommige mensen kiezen ervoor om het riemtuig in warmere dagen te gebruiken of wanneer ze hond vaker laten zwemmen. Het riemtuig is een wat goedkoper model dan de powertuig modellen.

Meer in deze categorie

Je drank online bestellen

|
Webshop

Alternate – Gaming PC

|
Webshop

Een webshop beginnen

|
Webshop

Een plasma aansteker kopen

|
Eten, Webshop
© Copyright Igoumenitsa 2024
hello world!