Wat is Gemeentepeiler?

22/07/2020
|
262
Gemeentepeiler

Wat is Gemeentepeiler?

Ken je dat? Die lange saaie vragenlijsten die je soms van je gemeente in de brievenbus krijgt? Eerlijk, hoe vaak heb jij zo een vragenlijst nu echt serieus en goed ingevuld? Nooit toch? Je vindt het waarschijnlijk veel te saai , veel te veel moeite en bovendien niet van deze tijd. Misschien vind je het zelfs onnodig omdat je er zeker van bent dat er toch niks nuttigs mee gebeurd?. Laat ik beginnen met dat ik je volledig snap. Het invullen van deze lijsten is ook tijdrovend ,saai en vooral geestdodend. Zijn de lijsten nutteloos? Zeker niet, de mening van het volk en de bewoners wordt steeds belangrijker en is de afgelopen jaren alleen maar belangrijker geworden bij het beslissingsproces van een gemeente. Daarom is het ook heel belangrijk dat de bevolking deze lijsten invult en daardoor helpt aan waardevolle inbreng.

Vul die lijsten in!

Vul alsjeblieft de lijsten in. Je hebt geen idee wat voor impact jouw mening kan hebben. Als iedereen namelijk denkt van ”Mijn mening is nutteloos dus ik vul het niet in” dan zal er nooit iets veranderen. Wil je inbreng in bepaalde geplande regels, wetten of projecten? Dan moet je je mening geven. Zonder de mening van jou en anderen zal er niks veranderen of zul je geen inbreng kunnen hebben.


Wanneer je na je opleiding aan het werk gaat kun je rekenen op een prima salaris. Zo verdien je door je unieke werk als gauw 20 tot 40 euro per uur. Buiten dit uurloon verdien je op maandelijkse basis nog meer, dat heeft te maken met allerlei premies die je krijgt als onderwater lasser. De omgeving waar je te werk gaat en de precieze werkzaamheden die je gaat verrichten hebben ook invloed op wat je gaat verdienen.

Gerelateerd nieuws  Nederland wordt steeds warmen

Hoe vul ik de lijsten in?

Goed nieuws, de papieren lijsten worden bijna niet meer gebruikt en zijn tegenwoordig bijna niet meer aanwezig. De meeste vragenlijsten gaan digitaal en zijn daardoor veel makkelijker en vooral interessanter om in te vullen. Zo wordt er tegenwoordig gebruik gemaakt van digitale software waarmee je gemakkelijk de vragenlijst kan invullen en kan opsturen. Dat bespaart jouw geld, moeite en frustratie ideaal toch? Wil je het nu nog makkelijker maken? Dan kun je zelfs gebruik maken van een app om je mening, ideeën of standpunt te geven. Gemeentepeiler is een van de apps die dit mogelijk maakt. Deze app heeft bewezen effectiviteit in het percentage respondenten en zorgt daardoor onder andere voor een hoger percentage ingevulde lijsten. Daarnaast, zorgt de app voor een hogere kwaliteit antwoorden en kun je deze vragenlijst altijd en overal invullen. Ideaal toch? Dus wil jij veranderingen in je gemeente of wil je dat je stem gehoord wordt? Vul dan die vragenlijsten in en informeer anders bij de gemeente of zij beschikken over een mobiele applicatie. Hebben ze dit niet? Vraag dan naar de mogelijkheden om dit te introduceren. Zo help je niet alleen jezelf maar ook alle andere bewoners in je omgeving en zal de gemeente hogere kwaliteit antwoorden ontvangen.

Meer in deze categorie

Het automatiseren van de werkplek

|
Industrie

Welke Markforged printer is geschikt voor mijn bedrijf?

|
Industrie

Een WordPress-site up en running krijgen

|
Industrie, Machines

Een milieubewuste bedrijfsvoering

|
Industrie, Werk
© Copyright Igoumenitsa 2024
hello world!