Wat wil Stichting Corona Onderzoek?

03/04/2021
|
138
Stichting Corona Onderzoek

Een advocaten kantoor uit Eindhoven heeft het Stichting Corona Onderzoek (SCO) initiatief opgezet. Sinds maart 2020 heeft dit SCO de opgelegde maatregelen goed in de gaten gehouden. Stichting Corona Onderzoek deed dit om te kijken of het wettelijk gerecht matigt is van de overheid om de maatregelen op te leggen.

De maatregelen en de druk op onze maatschappij

De genomen maatregelen hebben aanzienlijke gevolgen en een enorme impact gehad op onze samenleving. Om de kwetsbare mensen onder ons te beschermen zijn deze maatregelen genomen. Dit was ook een goed initiatief, maar we zijn nu meer dan jaar verder sinds de eerste maatregelen en onze vrijheden en rechten worden steeds beperkter. Door ons onze rechten en vrijheden te ontnemen, staat de geestelijke gezondheid van veel mensen enorm onder druk. De impact op de samenleving groeit. De vraag die Stichting Corona Onderzoek wil beantwoorden is of deze maatregelen en de enorme druk op onze samenleving legaal zijn.

Wat wil Stichting Corona Onderzoek bereiken?

Stichting Corona Onderzoek wil zoveel mogelijk slachtoffers van de genomen maatregelen ondersteunen. Stichting Corona Onderzoek heeft allerlei juridische middelen en hiermee wil SCO alle slachtoffers bijstaan. Denk hierbij aan ouders die hun kinderen niet willen laten testen met een onbetrouwbare PCR-test. Of werknemers die zich verplicht moeten laten vaccineren met een vaccin waar veel twijfel achter zit. En tot slot de hardwerkende ondernemer die dolgraag weer open wil, maar door de maatregelen niet open mag. Hierdoor moeten veel ondernemers nu hun hoofd bovenwater proberen te houden, zonder enige vorm van inkomsten.

Gerelateerd nieuws  De voor- en nadelen van een persoonlijkheidstest

Twijfels over de betrouwbaarheid van de PCR-test

Op 17 maart 2021 heeft de Stichting Corona onderzoek een dagvaarding gestuurd naar het RIVM en het ministerie van VWS. Deze brief is door verschillende ondernemers aan Hugo de Jonge en Jaap Dissel gestuurd. In de dagvaarding vroegen deze ondernemers hoelang het coronabeleid op een goede basis kon worden gehandhaafd. De reden voor dit probleem is dat mensen sterk twijfelen aan de betrouwbaarheid van de PCR-test.

De dagvaarding en PCR-Test

In de dagvaardingsbrief van 17 maart 2021 stond dat de PCR-test was gebaseerd op een paper geschreven door Corman en Drosten. In deze paper wordt erop gewezen dat de PCR-test is ontworpen op basis van rapporten op sociale media die betrekking hebben op nieuwe klinische beelden van het SARS-virus. Daarom is er, toen de PCR-test ontworpen werd, nog geen daadwerkelijk onderzoek naar COVID-19 uitgevoerd. De PCR-test is niet gebaseerd op feitelijk onderzoek en het virus is niet geïsoleerd.

Meer in deze categorie

Hoe je jezelf professioneel kunt presenteren

|
Zakelijk

5 Veelvoorkomende problemen met borstvoeding

|
Gezondheid

Werken aan je gezondheid? Ga lekker fietsen!

|
Gezondheid, Health

Optimaliseer klantloyaliteit voor jouw bedrijf

|
Zakelijk
© Copyright Igoumenitsa 2024
hello world!