Admiral Markets of AvaTrade, welke broker past beter bij mij?

04/06/2021
|
51
admiral markets

Beleggen in aandelen wordt al jaren gedaan. Het is dan ook een zeer populaire manier om je vermogen te laten groeien en dus meer uit je geld te halen. Toch is er vooral het afgelopen jaar het een en ander op deze markt verandert. Vooral de doelgroep die nu belegd is erg veranderd ten opzichte van vorige jaren. Zo is deze doelgroep op dit moment opgebouwd uit jong volwassenen, die hun vermogen investeren in grote veelbelovende aandelen. Het gevolg hiervan is exponentieel hoge winsten zoals verdubbelingen van ingelegd kapitaal of zelfs verviervoudiging! Een ding is zeker, nu is de tijd om te beleggen!

Hoe begin ik met beleggen?

Zoals we al aangaven is beleggen in aandelen, obligaties of futures sinds het afgelopen jaar een stuk spannender geworden. Voorheen was men al blij met een rendement van 3-10% op een aandeel per jaar. Nu is dit niet meer zo en stijgen aandelen enorm snel, waardoor er al heel wat nieuwe miljonairs dit jaar zijn ontstaan. Het is dan ook noodzaak om zo snel als mogelijk te beginnen met beleggen. Toch is dit lang niet zo makkelijk als je zou denken. Zo moet je onder andere rekening houden met de keuze van een broker en zit hier vaker ook nog een startbedrag aan vast. Gelukkig hebben wij voor je uitgezocht hoe dit precies zit.

Is Admiral Markets je nieuwe broker?

Wat voor soort broker je nodig hebt, hangt af van waar je in wilt beleggen. Veruit de populairste beleggingen zijn CFD's, aandelen en ETF's. Hierin beleggen zal altijd een aanrader zijn, zeker voor de startende belegger. Admiral Markets is een van de vele brokers die deze opties aanbiedt. Het bedrijf is gelegen in het Verenigd Koninkrijk en zijn actief in meer dan 40 landen. In totaal hebben zij ruim 94000 actieve leden. Hetgeen dat Admiral Markets zo bijzonder maakt is de uitgebreide educatie die zij bieden aan jonge beleggers. Het platform heeft zijn eigen uitgebreide educatie, die beginnende beleggers helpt met het begrijpen van de basisprincipes. Hierdoor is Admiral Markets de ideale broker voor de beginnende belegger. Bij Admiral Markets geldt een minimale inleg van €50.

Avatrade gebruiken als broker

Een andere beginnersvriendelijke broker is Avatrade. Deze broker beschikt net als Admiral Markets over een laag inleg of start bedrag. Je hoeft dus geen enkele honderden of duizenden euro's in te leggen. Met slechts €100 kun je al beginnen met het handelen op Avatrade. Avatrade wordt uitsluitend gebruikt voor het handelen in CFD's en is hier dan ook in gespecialiseerd. Beleggen in deze CFD's kan heel winstgevend, maar ook risicovol zijn en dat weet Avatrade goed te verkondigen. Zo krijg je een uitgebreide uitleg bij het aanmaken van een account en wordt je meerdere keren om je kennis gevraagd. Wil je eerst met nep geld beleggen voordat je met eigen geld gaat beleggen? Ook dan is Avatrade een perfecte oplossing. Via het platform kun je namelijk beleggen met een zogenaamd demo-account , waarmee je met nep geld in CFD's kan beleggen. Op deze manier kom je er beter achter hoe dit werkt en kun je eerst leren voordat je je eigen vermogen op het spel zet.

Gerelateerd nieuws  Verschillende beleggingsproducten vergelijken

Welke broker wordt het?

Met welke broker ga je uiteindelijk beleggen? Dat is de vraag die wij jou aan het begin van dit artikel stelde. Natuurlijk gaat de keuze van broker geheel volgens persoonlijke voorkeur, maar afhankelijk van de situatie is een van deze brokers beter voor je geschikt. Wil je alleen beleggen in CFD's?  Dan is Avatrade de ideale oplossing voor je. Deze broker zal je alles leren over CFD's en de nodige ervaringen erover geven. Wil je niet alleen in CFD's beleggen maar ook aandelen en ETF's? Dan kun je het beste kiezen voor Admiral Markets als je nieuwe broker.

Beleg met mate!

Wat je ook doet zorg ervoor dat je met mate geld in aandelen, CFD's of ETF's stopt. Stop dus niet al je spaargeld in deze opties, maar beleg in plaats daarvan een deel wat je kan missen. Dit zorgt voor minder stress en dus heb je minder last van hevige koerswijzigingen. Beleg ook nooit met het geld dat bestemd is voor je huur, boodschappen of wat dan ook. Er is namelijk geen garantie dat je dit geld nog hebt of er een rendement op hebt gemaakt voordat je het weer nodig hebt! Informeer jezelf ook in de verschillende beleggingsproducten, om erachter te komen wat het beste bij jou past.

avatrade

Meer in deze categorie

Waarin ga je jouw geld investeren? 

|
Financieel

Laat een erfenis jullie niet verdelen

|
Diensten, Financieel

Wanneer ga jij jouw boekhouding uitbesteden? 

|
Bedrijf, Belasting

Een boekhouder in Limburg inhuren

|
Financieel, Werk
© Copyright Igoumenitsa 2023
hello world!