Als je een nieuw huis hebt gekocht zijn er vaak mensen die graag iets willen veranderen in het huis. Als je gaat verbouwen moet je aan veel dingen denken, ook aan een container huren. Dit kun je gelukkig wel op verschillende plekken doen, denk bijvoorbeeld eens aan container huren Utrecht. Hier hebben ze verschillende containers in verschillende maten!

 

De woningmarkt

Veel mensen zijn opzoek naar een nieuw huis, alleen is het heel moeilijk om aan een huis te komen. Er worden namelijk hele hoge biedingen gedaan en er is maar heel weinig aanbod. Het voorspellen hoe de woningmarkt eruit gaan zien in de toekomst in net als het voorspellen op de aandelenbeurs; niet te doen. Het blijkt dus dat de prijs van huis met 20% is gestegen dit jaar. In het 2e kwartaal van 2021 betaal je gemiddeld 410.000 euro voor een woning. Ook is gebleken dat 75% van de huizen verkocht zijn boven hun vraagprijs. Dat was 4 jaar geleden veel minder, namelijk maar 10%. Er is dus een mega stijging te zien in de woningmarkt.

 

De grote reden dat er zoveel overboden wordt is dat er maar heel erg weinig huizen te koop staan. Uit onderzoekt blijkt dus dat er sinds 1995 niet meer zo weinig huizen te koop hebben gestaan. Het is dus een kwestie van vraag en aanbod. Zoals bekend is tegenwoordig het aanbod veel lager dan vraag. Dit is ook een van de redenen dat de prijzen zo ontzettend hoog zijn.

 

Hoop blijven houden

Ben je dus opzoek naar een huis en lukt het maar niet, dan is er maar een advies; blijven sparen en hoop blijven houden. Uiteindelijk gaat het namelijk echt wel lukken. Je staat er ook niet allen voor, tegenwoordig zijn er veel hypothekers die je een schatting kunnen geven hoeveel je kan bieden! Het is vooral geduld hebben in de tijden van nu, maar niks onmogelijk!

Een nieuw huis kopen