Nieuwe software kopen hoeft niet duur te zijn

23/01/2021
|
36
online software shop

Wanneer je een nieuwe laptop of pc koopt verwacht je dat je meteen aan de slag kunt. Helaas is dat in veel gevallen niet het geval en dien je van te voren nog een licentie te kopen voor het besturingssysteem en eventuele office pakketten. Dit is niet goedkoop en kan je al snel enkele honderden euro's extra kosten. Gelukkig zijn er mogelijkheden om deze kosten te verminderen of om zelfs gratis gebruik te maken van licenties. Hieronder vertellen we hier meer over.

Gratis software en office pakketten

Zonder Microsoft besturingssysteem of office licentie kun je nog steeds gebruik maken van je computer. Zo kan je je computer op Linux laten lopen en daardoor dit als primair besturingssysteem aanwijzen. Op Linux kun je veel dezelfde dingen doen zoals op Windows 10. Zo kun je gebruik maken van het internet, kun je documenten opstellen met de gratis documenten tool en kun je zelfs gebruik maken van een speciaal soort Excel en PowerPoint. Het gebruik van Linux kan wel moeilijker zijn dan Windows en dit kan dus een nadeel zijn. Heb je wel een windows licentie maar geen office licentie? Dan kun je gratis gebruik maken van open office. Deze service is vergelijkbaar met microsoft office en heeft onder andere Word, Powerpoint en Excel in het pakket.

Gerelateerd nieuws  Hoe YouTube ineens tot je dagelijks leven behoort

Goedkope online software shop

Wil je toch gebruik maken van Microsoft office en andere software maar hier geen fortuin voor neerleggen? Dan kun je gebruik maken van online software shop om deze licenties aan te schaffen. Via deze website kun je namelijk veel goedkoper de software aanschaffen en daardoor bespaar je al snel 80-90% op de oorspronkelijke adviesprijs. Dit is dus echt een wereld van verschil.

Meer in deze categorie

Je drank online bestellen

|
Webshop

Alternate – Gaming PC

|
Webshop

Een webshop beginnen

|
Webshop

Een plasma aansteker kopen

|
Eten, Webshop
© Copyright Igoumenitsa 2023
hello world!