Sieraden bestaan al eeuwen. In iedere cultuur zien we hoe sieraden iets uiten over de persoonlijkheid van een persoon. In de ene cultuur is het heel gebruikelijk om veel opvallende sieraden te dragen en in andere culturen bestaan er speciale gelegenheden op bepaalde sieraden te dragen en deze met elkaar te combineren. Wij kijken met je mee hoe je dit zelf kunt doen.

Soorten sieraden met elkaar combineren

Via webshops zoals www.brunott.nl kun je allerlei sieraden vinden. Zo zie je ook dat een hoop sieraden met elkaar gecombineerd worden. Denk aan nieuwere trends zoals goud met zilver combineren. Hier konden we een aantal jaar niet aan denken terwijl er nu horloges op de markt komen die zowel goud als zilver zijn! Als we kijken naar sieraden met elkaar combineren kun je denken aan het volgende:

  • Meerdere kettingen kun je tegelijkertijd dragen door bijvoorbeeld twee simpele kettingen, met andere verbindingen, te combineren met een ketting waar een hanger aan zit;
  • Zegelringen met dunne ringen en tegenwoordig ook meerdere ringen op elkaar. je kunt het zo gek en persoonlijk maken als je wilt;
  • Vintage met nieuw! Een vintage ring kan al gauw duurder zijn dan een nieuwe ring. Vaak is dit een ring met een edelsteen erin of iets groter dan normaal. Combineer dit met een simpele, elegante ring en je maakt het weer heel persoonlijk!

Sieraden voor bepaalde gelegenheden

Vroeger was het heel normaal dat je zocht naar horloges Rotterdam wanneer iemand een bepaald doel had behaald zoals een succes in het bedrijf of een diploma behalen. Een horloge is in de meeste gevallen ook een investering en koop je niet zomaar. Wanneer weet je welk sieraad geschikt is voor een bepaalde gelegenheid?

  • Een cadeau voor jezelf: is er iets specifieks wat je al lange tijd wilt kopen, wil je zomaar iets nieuws kopen of is er iets wat je wilt vieren en jezelf daarom wilt trakteren? Dan kun je kiezen uit sieraden die jij het best bij jezelf vindt passen.
  • Een cadeau voor een ander: voor iemand die je goed kent weet je ook wat diegene mooi vindt. Zo houdt de een van vintage stukken en is daar heel blij mee en houdt de ander meer van wat duurdere sieraden waarvan de kwaliteit erg goed is. Je kunt hier online een hoop voor vinden!
Lees ook:  Over Den Haag