Heb jij een container nodig in de regio van Leiden en Zuid-Holland in het algemeen, dan ben je bij van leeuwen containers aan het juiste adres. Zij beheren de grootste webshop van de omgeving en dat is niet voor niets zo! Op de website van Afvalcontainers VLK kun je terecht voor alle soorten afvalcontainers. Bekijk rustig wat de mogelijkheden zijn en maak vervolgens een keuze. Wanneer je weet welke container je moet hebben heb je deze zo gehuurd. Bestel je doordeweeks, dan brengen zij de container binnen één dag naar de gewenste locatie zodat jij zo snel mogelijk aan de slag kunt. Betaal gaat snel en eenvoudig via iDeal. Waarom je in zee moet gaan met Van Leeuwen containers?
Nou, de belangrijkste redenen werden al even kort genoemd. Snelle service, scherpe tarieven en het huren van verschillende containers zonder dat je borg hoeft te betalen zijn de voornaamste!

Welke container voor welke klus?

Een veel gehuurde container is de zogeheten bouw- en sloopafval container. Dis is een vrij algemene container waar je veel verschillende soorten afval in mag doen. De naam zegt het eigenlijk al, de container is geschikt voor mensen die gaan verbouwen of renoveren. Daar komt vaker dan niet erg veel sloopafval bij kijken. Ideale oplossing dus. Sloopafval is afval dat geen perspectief meer heeft op een tweede leven. Dit wilt zeggen dat recycling vaak niet mogelijk is. Dit type container komt in verschillende maten voor. Zo kun heb je containers van 3 en 6 vierkante meter, maar ook van 10 vierkante meter.

Houtafvalcontainer

Een andere populaire container is de houtafvalcontainer. Ook hier spreekt de naam weer voor zich. Deze containers zijn perfect geschikt voor klusjes in de tuin of rondom het huis. Ga jij een nieuwe schutting plaatsen en moet je de oude weghalen? Dan doe je er verstandig aan om een houtafvalcontainer te huren. Ook wanneer je oude kozijnen gaat vervangen zijn dit soort containers erg handig. Wat betreft de maten, de komen overeen met de maten van een bouw- en sloopafval container. Er is voor ieder wat wils.

 

van leeuwen containers