Als je ontevreden bent over je borsten dan wil daar natuurlijk ook iets aan kunnen doen. Het is begrijpelijk dat de stap naar een borstvergroting gigantisch is, gelukkig zijn er ook veel natuurlijke oplossingen om je borsten te laten groeien. De een wat meer voor de hand liggend dan de ander, maar er zitten er vast een paar bij die jij nog niet wist!

 

Voeding heeft meer invloed dan je denkt

Door dagelijks een ruime hoeveelheid fenegriekzaden te eten zullen je borsten aanzienlijk groeien. Je kunt ze door de yoghurt heen doen, of door een salade. Of misschien vind je ze gewoon zo wel lekker als tussendoortje. Naast dat fenegriekzaden je borsten laten groeien, zorgen ze er ook nog eens voor dat je buikje iets minder wordt. Dat is een grote win-win! Maar het stopt niet bij fenegriekzaden, voeding met een hoog vitamine A en B gehalte zijn ook heel goed voor de groei van de borst! Vermijd voeding waar een hoog gehalte testosteron in zit, dit zijn bijvoorbeeld vlees, witte rijst en suiker.

 

Borstspieren trainen met push up bh

Borstspieren kun je trainen. Zo kun je verschillende work-outs doen in de sportschool, maar ook lekker makkelijk een push up bh dragen. Door de spieren in de borsten te trainen worden de borsten ook steviger en voller. Door het dragen van een push up bh heb je direct de resultaten die je na een tijd zou willen. Natuurlijk alleen met de bh aan, het blijft dus een illusie. Let er wel goed op dat je de juiste maat bh’s draagt, de verkeerde maat push up bh doet namelijk meer kwaad dan goed. Als je door het dragen van een push up bh tijd en moeite bespaard kun je je focussen op andere fitnessdoelen. Wat houdt waisttrainen in bijvoorbeeld.

Lees ook:  Ideeën voor een nieuwe hobby

 

Elke dag borstmassages

Een borstmassage is een van de makkelijkste manieren om rondere en vollere borsten te krijgen. MAAR, je moet dan ook wel echt weten waar je mee bezig bent. Enkel specialisten kunnen je hiermee helpen, of je moet zelf goed om onderzoek uit gaan. Door elke dag de borsten zo’n 30 minuten te masseren zul je al snel duidelijk verschil zien.