Waar koop je een waterontharder magneet?

21/08/2020
|
132
waterontharder

Dus, je hebt besloten om een waterontharder te kopen. Wat een verstandige beslissing! Een waterontharder helpt bij het bestrijden van kalk in jouw woning. Om er zeker van te zijn dat je de juiste waterontharder koopt, is het belangrijk om goed naar jouw opties te kijken. Een waterontharder is een stof of apparaat waarmee de hardheid van water verminderd kan worden. In Nederland is de bodem gevuld met allerlei mineralen. Het zijn de mineralen calcium en magnesium die er voor zorgen dat water te hard wordt. Een waterontharder hoort er voor te zorgen dat die twee mineralen weggehaald worden, verminderd worden of vervangen worden.

Voordelen van een magnetische waterontharder

Een magnetische waterontharder zoals een waterontharder tx5000 heeft veel voordelen. Een paar van deze voordelen zijn.

  • Minder wasmiddelen nodig tot 50%
  • Geen chemische toevoegingen
  • Geen filters nodig
  • Jaarlijkse kostenbesparing tot wel €500

De levensduur van een magnetische waterontharder

Koop je een magnetische waterontharder dan heb je geen omkijken naar onderhoud. Het is een investering waar je jouw hele leven lang plezier van zult hebben. De waterontharder tx1000 heeft geen batterijen of andere stroomvoorzieningen nodig en is mede hierdoor een duurzaam en milieuvriendelijk systeem dat jouw co2-voetafdruk aanzienlijk zal verkleinen. Het is dus ontzettend in jouw voordeel om een waterontharder te kopen.

Gerelateerd nieuws  Je drank online bestellen

Een magnetische waterontharder zelf plaatsen

Het voordeel van de magnetische wateronharder tx5000 is dat je de mogelijkheid hebt om het zelf te plaatsen. Je hebt hiervoor ruimte in de meterkast nodig. De waterontharder kan voor of na de watermeter geplaatst worden. Dit gebeurt om een pvc of koperen buis met een dikte tussen de 15mm en de 60mm. Is er onvoldoende ruimte rondom de buis? Dan kan de waterontharder ook in de kruipruimte geplaatst worden. De waterontharder moet wel geplaatst worden voordat het water naar verschillende ruimtes wordt gesplitst. De installatie is met dank aan de bijgeleverde installatiehandleiding binnen enkele minute gedaan.

 

waterontharder

Meer in deze categorie

Je drank online bestellen

|
Webshop

Alternate – Gaming PC

|
Webshop

Een webshop beginnen

|
Webshop

Een plasma aansteker kopen

|
Eten, Webshop
© Copyright Igoumenitsa 2024
hello world!