Warme winterkleding

18/11/2020
|
31
koncept black bananas

De wintermaanden staan weer voor de deur en elke dag wordt het kouder en kouder. Autoramen moeten gekrabd worden en de mutsen, handschoenen en sjaals worden weer uit de kast gehaald. Maar ook de dikke winterjassen en truien komen weer tevoorschijn. Het gaat erom dat we ons warm en comfortabel voelen tijdens deze maanden. Het is belangrijk dat je geen koud lijdt wanneer je met de voet of op de fiets op pad moet. Draag daarom genoeg lagen onder je winterjas.

Draag 3 lagen

Om jezelf optimaal warm te houden, kun je het beste drie lagen aandoen. De basislaag, tussenlaag en buitenlaag. Deze combinatie zorgt voor een goede isolatie en doorademing.

De basislaag bestaat uit ondergoed van sneldrogend materiaal. Wanneer het heel koud is en je veel stil staat is een extra dikke stof het beste. De basislaag is bedoeld om je lichaamswarmte vast te houden en de stof zorgt moet ervoor zorgen dat de huid droog blijft wanneer je mocht gaan zweten. Zorg ervoor dat je basislaag niet uit katoenen stof bestaat. Dit is een slecht isolerend materiaal, droogt langzaam en blijft dus lang klam aanvoelen. Hierdoor kun je het onnodig koud krijgen.

Gerelateerd nieuws  Een eigen kledinglijn starten

De tussenlaag is vooral belangrijk om het bovenlichaam warm te houden. Het materiaal moet goed isoleren en doorademen. Denk hierbij aan een goede kwaliteit fleece of dunne coltrui. Het is meestal niet nodig om meer dan twee lagen om je benen te dragen. Dit loopt ook niet lekker.

Tot slot de buitenlaag. Deze moet gemaakt zijn van een dikke stof die geen wind en water doorlaat. Zorg er ook voor dat een eventuele ritssluiting en naden waterdicht zijn. Een voorbeeld van een kledinglijn met een goede kwaliteit stof en die warm aanvoelt is koncept black bananas. Hier vind je onder andere warme hoodies, truien en winterjassen waarin je je comfortabel voelt.

koncept black bananas

Meer in deze categorie

Je drank online bestellen

|
Webshop

Alternate – Gaming PC

|
Webshop

Een webshop beginnen

|
Webshop

Een plasma aansteker kopen

|
Eten, Webshop
© Copyright Igoumenitsa 2023
hello world!