Wat houdt diamond painting precies in?

12/09/2020
|
157
diamond painting

Diamond painting is een opkomende hobby die sinds een aantal jaar steeds populairder begint te worden, zowel voor jong en oud. Bij diamond painting gaat het erom dat je steentjes die facetgeslepen zijn vast maakt op een canvas patroon. Wat dit zo speciaal maakt? Omdat de steentjes die je gebruikt op het canvas fijn geslepen zijn hebben ze een bijzonder effect. Deze weerkaatsen namelijk het licht dat erop valt en dit creëert een prachtige glinstering. Een diamond painting als deze zijn op meerdere manieren leuk. Je kunt ze zelfs in je kamer aan de muur hangen of weggeven als cadeau.

Je canvas kiezen

Voordat je aan de slag kunt gaan met diamond painting moet je een belangrijke keuze maken: welk soort canvas ga je gebruiken? In de winkel of op de webshop waar je jouw canvas besteld heb je vaak meerdere keuzes. De echte gevorderde kiezen waarschijnlijk voor een leeg canvas, terwijl het voor beginners vaak slimmer is om een categorie canvas te kopen. Bij categorieën moet je denken aan dieren, bloemen en bergen. Voor iemand die op zoek is naar iets speelser heb je ook Disney gerelateerde canvassen. Kortom, er is voor ieder wat wils. Verder moet je nog kiezen welke steentjes je gaat gebruiken. De rondvormige steentjes worden aangeraden aan beginners. Dit komt omdat ze makkelijk plakken en het canvas hierdoor nog steeds grotendeels zichtbaar is. Mensen die al wat meer ervaring hebben met diamond painting kunnen beter de vierkante steentjes gebruiken. Zeker als je waarde hecht aan precies werken. De vierkante steentjes hebben een ander effect dan de ronde steentjes. Deze bedekken het canvas namelijk helemaal.

Gerelateerd nieuws  Een webshop beginnen

diamond painting

Persoonlijke painting

In veel gevallen is het ook mogelijk om een persoonlijk canvas aan te schaffen. Dit betekent dus dat je, in plaats van een van een standaard canvas, een canvas met een foto van jezelf, een vriend of familielid gebruikt. Deze painting is wat persoonlijker en een ideale verassing voor een verjaardag of gelegenheid. Alle canvassen zijn in verschillende maten verkrijgbaar.

Meer in deze categorie

Je drank online bestellen

|
Webshop

Alternate – Gaming PC

|
Webshop

Een webshop beginnen

|
Webshop

Een plasma aansteker kopen

|
Eten, Webshop
© Copyright Igoumenitsa 2024
hello world!