Welk zwembad moet jij hebben?

21/01/2022
|
38
zwembad rechthoekig

Iedereen komt wel op een moment in hun leven dat ze de behoefte hebben om een zwembad te kopen. Lekker voor de warme dagen, ideaal voor de kinderen, of perfect voor de dagelijkse beweging. Wat je beweegredenen ook zijn, de mens houdt van water, al sinds we nog in de baarmoeder ronddobberen. Maar als je een zwembad wilt gaan aanschaffen, waar moet je dan eigenlijk op letten? Er zijn tal van opties en ze verschillen allemaal in soorten, maten, en vooral ook prijzen. Ook heb je, als je volwassen bent, aan een opblaasbadje waarschijnlijk niet genoeg.

Opblaasbadje

Een opblaasbadje kán natuurlijk wel genoeg zijn, maar het is vooral een instapzwembad voor kinderen. Lekker plonzen als peuter, of misschien is het net groot genoeg om als familie verkoeling te zoeken op een hete dag. Veel verder dan dat hoef je het echter niet te zoeken. Wil je meer dan dat kom je namelijk bij een steviger frame uit die de hoeveelheid water ook daadwerkelijk aan kan. Dus ga je voor een opblaasbadje maar wil je eigenlijk echt kopje onder kunnen of kunnen zwemmen, doe dan geen moeite en kijk naar iets beters.

zwembad rechthoekig

Zwembad rechthoekig

Een zwembad met een frame kun je als rechthoekig zwembad of als rond zwembad krijgen. Deze grote badkuipen zijn soms opblaasbaar met versteviging aan de buitenkant, maar meestal zijn ze van versterkt kunststof met een verstevigend frame. Zo’n zwembad rechthoekig kopen kan wel wat duurder zijn, maar je kunt ze ook meteen tot zo’n 10 meter lang krijgen. Dan is het opeens een waardevollere investering vergeleken met wat je er allemaal mee kunt doen. Wil je meubels die perfect bij je zwembad passen? Kies dan voor steigerhouten meubels. Deze zijn de perfecte toevoeging voor je tuin.

Gerelateerd nieuws  Bedrijfslogo van hout

Container en jacuzzi

Afhankelijk van wat je eruit wilt halen kun je nog een stap omhoog doen voor je een zwembad laat uitgraven en laat aanleggen in de tuin. Deze stap omhoog is namelijk een container zwembad. Dit is in principe hetzelfde idee als een rechthoekig zwembad maar nog iets hoger. Gemaakt van een scheepscontainer zijn zwembad containers een ultieme luxe als het gaat om bewegingsvrijheid in water. Wil je liever lekker bubbelen dan is een jacuzzi natuurlijk ook een optie, hoewel bij deze baden je eigenlijk de hele tijd hetzelfde doet, namelijk in de warme bubbels zitten zwijmelen. Dat haalt voor sommige mensen de leukigheid al snel een beetje weg.

Meer in deze categorie

Wilt u uw huis in waarde laten stijgen ?

|
Huis en tuin, Wonen

Onmisbare woon-items voor een moderne woonkamer

|
Wonen

Een nieuwe bank aanschaffen, waar moet je op letten?

|
Wonen

Hoe kan je jouw balkon upgraden?

|
Huis en tuin, Wonen
© Copyright Igoumenitsa 2023
hello world!