Zo doe je meer duurzaam lokaal zaken! 

18/04/2022
|
117
website-laten-maken-beringen

Steeds meer mensen letten op de omstandigheden, voor flora, fauna, het milieu en de mensen. Een goede zaak natuurlijk. Toch is het soms lastig om het te integreren in je leven. Ook voor sommige ondernemers is het moeilijk om te integreren in het bedrijf. Wat is dan nu wel of niet duurzaam? De antwoorden zijn niet altijd zo eenduidig. Wat wel vrij helder is? Dat is dat lokaal ondernemen erg belangrijk is. Transportkosten, communicatieproblemen en mogelijke uitbuiting van het milieu en de medewerkers. Allemaal issues die voor extra kosten kunnen zorgen als je zakendoet met landen ver weg. Wil je dus meer zicht op jouw zaken en meer duurzaamheid? Kies dan voor lokaal ondernemen. 

Niet altijd beter 

Direct een pijnpunt: ook lokaal ondernemen kan zorgen voor extra belasting van het milieu en ook Nederlandse bedrijven kunnen signalen laten zien van een gebrek aan goed werkgeverschap. Wat wel een voordeel is? Dat je bedrijven vaak in real life kunt bezoeken. Zo krijg je een beter gevoel met wie je zakendoet.  

Geen perfectie, wel verbinding 

De uitdaging is niet om het perfecte duurzame bedrijf te zoeken om zaken mee te kunnen doen. De kunst zit hem in de verbinding. Misschien is de leverancier nog niet daar, op het gebied van duurzaamheid, waar jij dat graag zou zien. Je kunt direct weg gaan en een ander zoeken, maar wat los je daar mee op? Interessanter is het om het gesprek aan te gaan. Zeg wat je graag zou willen zien en vraag of er mogelijkheden in zijn. Misschien kun je wellicht meedenken over mogelijke oplossingen. Werkt een leverancier niet mee? Dan kun je altijd nog kijken of er een leverancier is die meer aan jouw wensen voldoet en aangeven dat je overweegt daar naartoe te gaan. Maar, blijf vooral in gesprek en houd respect voor elkaar.  

Gerelateerd nieuws  Een eigen bedrijf beginnen?

beringen-website-laten-maken

Website laten maken Beringen 

Vaak wordt bij de leveranciers vaak gedacht aan de leveranciers die bijvoorbeeld voor de bevoorrading van belang zijn. Je kunt echter denken aan iedereen waar jij iets bij koopt. Woon je bijvoorbeeld in Beringen, dan kun je ook je website laten maken in Beringen. Wil je een website laten maken in Beringen? Ga dan voor een goed gesprek. Want een goed gesprek bij een website laten maken in Beringen is nu juist iets, dat je niet zo makkelijk kunt als je bijvoorbeeld kiest voor een bedrijf in India. En, een goed gesprek? Dat zorgt ook vaak voor een betere website.

Kortom? Denk aan iedereen. Hoe zit het bijvoorbeeld trouwens met je kantoorbenodigdheden?

Meer in deze categorie

Hoe minimaliseer je downtime tijdens een bedrijfsverhuizing?

|
Bedrijf

Een eigen bedrijf beginnen?

|
Bedrijf

Website in de lucht houden bij een scheiding

|
Bedrijf

Waar moet je op letten voor goede websitefoto's voor je bedrijf?

|
Bedrijf, Bedrijfsleven
© Copyright Igoumenitsa 2024
hello world!