Een swingend feest geven doe je zo!

19/08/2020
|
36
fotospiegel

Afijn. Jij hebt de taak gekregen om een swingend en onvergetelijk feest te organiseren. Maar hoe gaat dit nu precies in zijn werk? Weet jij überhaupt wat je moet doen? Je dacht dit wel even te doen, maar stiekem is het niet zo makkelijk als het lijkt. Je hebt meer nodig dan een goede afspeellijst en een paar flessen wijn. Wellicht kunnen de volgende tips je een duwtje in de juiste richting geven!

Slingers en ballonen

Iedereen snapt wel dat de sfeer bepaald of een feest echt een knalpartij was of niet. Zorg er daarom dus voor dat er genoeg attributen zijn die deze sfeer bepalen maken. Je hoeft niet eens echt outside the box te denken. Met een flink aantal slingers en ballonen kom je al een heel eind. Als je het helemaal goed wilt aanpakken zorg je dat er goede sfeerverlichting op de locatie hangt. Gewoon een paar lampionnen of lichtjes doen al wonderen.

Gebruik de andere kamers van het huis

Op het moment dat jij een huis hebt met meerdere kamers, doe je er verstandig aan op deze allemaal te gebruiken voor het feest. Doe je dit niet, dan krijgen jij en je gasten misschien het gevoel dat jullie beperkt zijn tot één ruimte. Bovendien kun je altijd creatief zijn met de indeling van deze ruimtes. Heb je een veranda tot je beschikking, dan is het altijd leuk om een partytent op te zetten. Heb je een hele tuin? Dan kun je een vuurtje maken door middel van een vuurkorf. Dat laatste is vooral leuk in de zomer. Voor elk feest zullen deze ruimtes anders zijn.

Gerelateerd nieuws  Een externe kantoor ruimte als zelfstandig ondernemer?

Fotootje hier, filmpje daar

Hoe leuk is het wel niet om beelden terug te kijken van wat er de vorige avond allemaal is gebeurd? Juist! Schaam je er dus ook niet voor om tijdens het feest je telefooncamera tevoorschijn te halen om wat leuke beelden te maken. Een groepsfoto doet het ook altijd goed. Met een fotospiegel krijg je de hele groep er makkelijk op. Iedereen verzameld zich voor de fotospiegel en voila!

 

fotospiegel

Meer in deze categorie

Een tijdelijke opslag voor uw spullen

|
Verhuur

Een externe kantoor ruimte als zelfstandig ondernemer?

|
Bedrijf, Verhuur
© Copyright Igoumenitsa 2023
hello world!