Hoe je als man beter voor de dag kunt komen

13/07/2021
|
28
barber

Anno 2021 is het allang niet meer zo dat alleen vrouwen een uurtje voor de spiegel staan, wij mannen kunnen er ook wat van! En daar is ook helemaal niets mis mee. Er goed uit willen zien op dagelijkse basis is nu eenmaal van belang. Het heeft onbewust zoveel invloed op je dag. Of je nu fris wilt zijn omdat je leerkracht bent, of omdat je naast een mooie collega moet werken, dat maakt allemaal niets uit. Het gaat niet om waarom je er goed uit wilt zien, het gaat erom dat je er goed uit wilt zien.

Laat daar haar knippen!

Hoe vaak zie je wel geen man met een kapsel waarvan je denkt: ‘Sow, die is al zeker 3 maanden niet geknipt’. Daar schrik je best wel van! Bij mannen gaat het model van het kapsel vaak al na een aantal weken na de knipbeurt verloren. Je doet er dus verstandig aan om regelmatig bij je barber op visite te gaan. Overdrijf dit alsjeblieft niet en laat je barber ook een beetje met rust, eens in de 3 á 4 weken is voldoende. Wil je 1 keer per week naar je barber om je een goed gevoel te geven? Be my guest.

Zorg goed voor je huid

Je gezicht is echt je visitekaartje. Bijna geen mannen doen dit, maar dagelijkse huidverzorging is echt een must. Met huidverzorging wordt bedoeld dat je tijdens het douche goed zeept, dat je jouw gezicht van tijd tot tijd scrubt, je pukkels uitknijpt en nog veel meer. Zeker het wassen en moisturizen van je gezicht is belangrijk. Hoe vrouwelijk dit ook klinkt, het laat je een stuk frisser ogen.

Gerelateerd nieuws  Zelf een website vertalen of toch door een professioneel vertaalbureau laten vertalen?

Ga naar de sportschool

Nu hoef je echt niet meteen voor een bodybuilders lichaam te gaan, maar om de zoveel tijd de sportschool bezoeken helpt je op meerdere manieren met je uitstraling. Ten eerste bouw je spiermassa op, en wie vind spieren nu niet mooi om te zien? Ten tweede is het goed voor je huid. Sporten gaat vaak gepaard met een gezondere levensstijl en eetpatroon. Dat is ook nog eens mooi meegenomen.

Meer in deze categorie

Wisselen van energieleverancier

|
Default

Het belang van wintertuinonderhoud: hoe snoei je jouw tuin op de juiste manier in de winter?

|
Default, Huis en tuin

Veilig werken met gevaarlijke stoffen

|
Default

5 Redenen waarom je een motor moet hebben!

|
Default
© Copyright Igoumenitsa 2023
hello world!