Eindhoven

08/02/2020
|
148
auto huren

Eindhoven is een stad en gemeente in het zuiden van Nederland en ligt in de provincie Noord-Brabant. Eindhoven heeft 233.983 inwoners. Het is een gezellige stad met heel veel studenten. Er zijn veel winkels en ook een geschikte stad om te gaan shoppen. De stad verkennen is een leuke activiteit, dit kan met de fiets of door een auto te huren in Eindhoven zo kun je de stad verkennen van binnen op de fiets of om de stad heen met de auto.

 

Hot spots Eindhoven

Strijp-S, een eindje voorbij het Philips stadion in het zuiden van de stad, ligt het industriële Strijp-S. Vroeger ook wel de verboden stad genoemd, een plek waar de fabrieken van Philips lampen, radio’s en tv’s produceerden. Inmiddels allang geen industrie meer op het terrein van Strijp-S, maar hippe restaurants, koffietentjes en winkels in de oude fabrieksgebouwen.

MU artspace is een museum met hedendaagse kunst en heeft een focus op de visuele cultuur van nu en later. Een plek voor kunstliefhebbers met interesse in kunst, design, popcultuur en nieuwe media.

Gerelateerd nieuws  Op vakantie met een huurauto

Intelligentia is een creatief food concept met op deze locatie een heuse taste room. Kort gezegd eigenlijk een ijssalon, maar dan met meer. Koffie, thee, (ijs)cocktails, thee, bonbons, ijstaarten en meer van dit soort heerlijke producten staan hier centraal.

De Urban Shopper ook gelegen op Strijp-S is een grote hal met daarin kleine shopjes. Je vind er een platenwinkel, kapper, tattooshop, interieurwinkel en nog veel meer. Allemaal kleinschalige initiatieven en vernieuwende concepten. Het is alleen al leuk om er een keer doorheen te lopen en het is moeilijk om met lege handen te vertrekken.

 

Eindhoven PSV

PSV is een voetbalclub uit Eindhoven. Deze werd op 31 augustus 1913 opgericht onder de naam Philips Sport Vereniging als sportvereniging van Philips medewerkers. PSV groeide uit tot een club die behoort tot de traditionele top drie van het Nederlands betaald voetbal. Op de UEFA ranglijst van beste clubs in Europa stond PSV op 1 juli 2019 met 37.000 punten op de 41e plaats De thuisbasis van PSV is het Philips Stadion.auto huren

Meer in deze categorie

Op vakantie met een huurauto

|
Auto, Autorijschool

Wat ga jij in de vakantie doen?

|
Autoverhuur
© Copyright Igoumenitsa 2024
hello world!