Energie besparen met bedrijfsverlichting

05/12/2021
|
43
Verlichting voor bedrijven

Bedrijfsverlichting hangt in je hele bedrijf en is over het algemeen niet al te duurzaam. Wanneer je duurzamer bezig wilt zijn binnen je bedrijf kun je ervoor kiezen om andere verlichting voor bedrijven op te hangen. Duurzame verlichting is over het algemeen vaak ledverlichting. Bij gewone verlichting gaat ongeveer 90% van de energie verloren aan het opwarmen van de lamp in plaats van aan het verlichten. Wanneer je kiest voor een ledlamp is dit niet zo en daarom is deze verlichting voor bedrijven duurzamer.

Overstappen

Wanneer je overstapt op verlichting voor bedrijven die duurzaam is kent dat vele voordelen, vooral wanneer je kiest voor ledverlichting. Een van de voordelen is dat je met ledverlichting nooit in het donker komt te zitten want de meeste ledlampen gaan 100.000 uur mee. Dit zijn heel wat meer branduren dan bij gewone verlichting voor bedrijven. Omdat de ledverlichting langer meegaat dan normale verlichting, draag je op die manier ook bij aan een duurzamer milieu. Daarnaast bespaar je op je energielevering als je kiest voor ledverlichting.

Hoe werkt het

De verlichting voor bedrijven in de vorm van ledverlichting heeft grote invloed op presentaties op de werkvloer binnen je bedrijf. Een verlichting die beter is zorgt voor een hoger concentratieniveau. Je houdt je concentratie bovendien langer vast zonder vermoeid te worden. Om de juiste verlichting voor je situaties in je bedrijf te bepalen, komt er altijd eerst iemand kijken naar hoe de huidige situatie is. Op deze manier kan er gekeken worden naar wat er het beste is voor jou bedrijf.

Gerelateerd nieuws  Stop smoking now!

Aanschaffen

Je kunt de verlichting voor bedrijven laten vervangen door meerdere bedrijven. Een bedrijf die dit kan doen is Firefly. Wanneer je voor hen kiest, wordt de ledverlichting gemaakt door ze, maar er gaan wel nog een aantal stappen aan vooraf. Als eerste is er een kennismaking. Tijdens de kennismaking wordt er naar je wensen geluisterd. Daarna is er een inventarisatie. Hierbij wordt de huidige verlichting in kaart gebracht. Vervolgens krijg je een offerte. Deze is altijd op maat gemaakt. Na het akkoord van de offerte krijg je een planning en wordt jouw verlichting snel gemaakt.

Verlichting voor bedrijven

Meer in deze categorie

Wisselen van energieleverancier

|
Default

Het belang van wintertuinonderhoud: hoe snoei je jouw tuin op de juiste manier in de winter?

|
Default, Huis en tuin

Veilig werken met gevaarlijke stoffen

|
Default

5 Redenen waarom je een motor moet hebben!

|
Default
© Copyright Igoumenitsa 2023
hello world!